Advertisement

Φωτιά Αχαΐα / Φωτιά στην Αχαΐα - Σκάφη του Λιμενικού μετέφεραν δεκάδες ... / Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51.

Φωτιά Αχαΐα / Φωτιά στην Αχαΐα - Σκάφη του Λιμενικού μετέφεραν δεκάδες ... / Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51.. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, δόθηκε εντολή για εκκένωση τεσσάρων οικισμών (λαμπίρι, καμάρες. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού.

Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς. «είναι κάτι που το συνηθίζουμε όταν σώζουμε ζώα από. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι αρχές.

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αχαΐα - Newsbomb - Ειδησεις - News
Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αχαΐα - Newsbomb - Ειδησεις - News from nb.bbend.net
Κάηκαν σπίτια, σε επιφυλακή οι κάτοικοι εννέα οικισμών. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51. «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα», εξέφρασε στο thebest o πυροσβέστης. Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις.

.για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ζήρεια της αιγιάλειας, στην αχαΐα.

«η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Με διαφορά μίας ώρας εκδηλώθηκαν δύο φωτιές στην αχαΐα, οι οποίες έβαλαν σε μεγάλη δοκιμασία την περιοχή. Μεγάλη φωτιά τώρα στην αχαΐα. Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι αρχές. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. .για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ζήρεια της αιγιάλειας, στην αχαΐα. Σε ύφεση τα μέτωπα στη δυτική αχαΐα. Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51. Κάηκαν σπίτια, σε επιφυλακή οι κάτοικοι εννέα οικισμών. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα στο χωριό κάτω ζήρια.

Σε ύφεση τα μέτωπα στη δυτική αχαΐα. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς. .για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ζήρεια της αιγιάλειας, στην αχαΐα. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51.

Φωτιά στην Αχαΐα - Χρυσοχοΐδης: Δύσκολη η μάχη - Είμαστε ...
Φωτιά στην Αχαΐα - Χρυσοχοΐδης: Δύσκολη η μάχη - Είμαστε ... from cdn.cnngreece.gr
Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Κάηκαν σπίτια, σε επιφυλακή οι κάτοικοι εννέα οικισμών. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Σε ύφεση τα μέτωπα στη δυτική αχαΐα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις.

Μεγάλη φωτιά τώρα στην αχαΐα.

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι αρχές. Πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα στο χωριό κάτω ζήρια. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Μεγάλη επιχείρηση της ελ.ασ βρίσκεται αυτή την ώρα σε. Σε εξέλιξη είναι η δασική φωτιά στην κοινότητα δροσιάς με το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε χαράδρα, αλλά οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί. Σε ύφεση τα μέτωπα στη δυτική αχαΐα. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από νέα πυρκαγιά η οποία έχει ξεσπάσει στη ζήρια αχαΐας σε δασική. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51. Με διαφορά μίας ώρας εκδηλώθηκαν δύο φωτιές στην αχαΐα, οι οποίες έβαλαν σε μεγάλη δοκιμασία την περιοχή. Συναγερμός έχει σημάνει στην αχαΐα από νέα φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή ζήρια αχαΐας και λόγω των θυελλωδών ανέμων επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο μέτωπο.

Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51.

Φωτιά Αχαΐα: 110 πολίτες απεγκλώβισαν πλωτά σκάφη του ...
Φωτιά Αχαΐα: 110 πολίτες απεγκλώβισαν πλωτά σκάφη του ... from 24wro.com.gr
Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, δόθηκε εντολή για εκκένωση τεσσάρων οικισμών (λαμπίρι, καμάρες. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. .για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ζήρεια της αιγιάλειας, στην αχαΐα. Κάηκαν σπίτια, σε επιφυλακή οι κάτοικοι εννέα οικισμών. Φωτιά ξέσπασε στην αχαΐα σε δασική έκταση. Με διαφορά μίας ώρας εκδηλώθηκαν δύο φωτιές στην αχαΐα, οι οποίες έβαλαν σε μεγάλη δοκιμασία την περιοχή.

Συναγερμός έχει σημάνει στην αχαΐα από νέα φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή ζήρια αχαΐας και λόγω των θυελλωδών ανέμων επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο μέτωπο.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην αχαΐα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι αρχές. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από νέα πυρκαγιά η οποία έχει ξεσπάσει στη ζήρια αχαΐας σε δασική. «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα», εξέφρασε στο thebest o πυροσβέστης. Μεγάλη φωτιά τώρα στην αχαΐα. «είναι κάτι που το συνηθίζουμε όταν σώζουμε ζώα από. Κάηκαν σπίτια, σε επιφυλακή οι κάτοικοι εννέα οικισμών. .για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ζήρεια της αιγιάλειας, στην αχαΐα. Πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα στο χωριό κάτω ζήρια. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαϊα:

Posting Komentar

0 Komentar