Advertisement

Παναγια Σουμελα 15 Αυγουστου : Erntogan Stis 15 Aygoystoy 8a Mporei Na Ginei Leitoyrgia Sthn Panagia Soymela Nafpaktia News / Για το πρόγραμμα της 1609ης πανήγυρης της «παναγία σουμελά» της 14ης και 15ης αυγούστου2021 γνωστοποιούνται στους προσκυνητές τα παρακάτω:

Παναγια Σουμελα 15 Αυγουστου : Erntogan Stis 15 Aygoystoy 8a Mporei Na Ginei Leitoyrgia Sthn Panagia Soymela Nafpaktia News / Για το πρόγραμμα της 1609ης πανήγυρης της «παναγία σουμελά» της 14ης και 15ης αυγούστου2021 γνωστοποιούνται στους προσκυνητές τα παρακάτω:. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης στο μοναστήρι. Ο ρετζέπ ταγίπ ερντογάν σήμερα συμμετείχε στα εγκαίνια της παναγίας σουμελά, στο όρος μελά στην ματσούκα της τραπεζούντας, όπου ολοκληρώθηκαν τα έργα στήριξης της μονής, σε μία σαφή απόπειρα να πείσει ότι η τουρκία ενδιαφέρεται για όλες της θρησκείες της επικράτειάς της. Όπως ανακοινώθηκε από το οικουμενικό πατριαρχείο, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος επικοινώνησε τηλεφωνικά στις 28 ιουλίου με τον πρόεδρο της τουρκίας, ρετζέπ ταγίπ ερτογάν, και τον ευχαρίστησε για τα έργα. Το viral βίντεο ενός μπαμπά και μίας νταντάς: Κυριακή 15 αυγούστου 2021 13:43.

Λιτάνευση της παναγίας τριχερούσας στην ιερά μονή τρωιάν. Για το πρόγραμμα της 1609ης πανήγυρης της «παναγία σουμελά» της 14ης και 15ης αυγούστου2021 γνωστοποιούνται στους προσκυνητές τα παρακάτω: Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που λειτούργησε στην ιστορική μονή ο παναγιώτατος. Γεώργιος βαρυθυμιάδης μετέβη σήμερα στη γειτονική χώρα για να παραστεί, ως εκπρόσωπος του ποντιακού ελληνισμού, στην αυριανή πατριαρχική θεία λειτουργία στη παναγία σουμελά τραπεζούντος και δεν του επετράπη η είσοδος. Την θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά της τραπεζούντας τελεί αυτή την ώρα ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος.

Monh Panagias Soymela Gtp
Monh Panagias Soymela Gtp from www.gtp.gr
Η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά του πόντου. Για τους έλληνες του πόντου η παναγία σουμελά είναι κάτι παραπάνω από τόπος προσευχής και κατάνυξης. Onsports team 15 αυγούστου 2021, 13:37. Στο νέο τους αυτό ξεκίνημα, στην ελλάδα, η παναγία η σουμελιώτισσα ήταν το στήριγμα και η παρηγοριά. Ο ρετζέπ ταγίπ ερντογάν σήμερα συμμετείχε στα εγκαίνια της παναγίας σουμελά, στο όρος μελά στην ματσούκα της τραπεζούντας, όπου ολοκληρώθηκαν τα έργα στήριξης της μονής, σε μία σαφή απόπειρα να πείσει ότι η τουρκία ενδιαφέρεται για όλες της θρησκείες της επικράτειάς της. 13.7.2017 το τάμα ✝παναγίας σουμελά από το όρος βέρμιο.#παναγία #σουμελά #panagia #soumela #greece #hellas #греция #православия #όρθοδοξία &. Κυριακή 15 αυγούστου 2021 13:43. Στην ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία ο εορτασμός της κοίμησης της θεοτόκου περιλαμβάνει κατά πρώτο λόγο το θάνατο και την ταφή της παναγίας και κατά δεύτερο την ανάσταση.

Κατέφευγαν εκεί για να προστατευθούν στους διωγμούς, μια και η μονή απολάμβανε κάποιων, όχι ιδιαίτερα σημαντικών, προνομίων των σουλτάνων.

.σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά», στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Η απανταχού ορθοδοξία τιμά την κοίμηση της θεοτόκου με ευλάβεια, κατάνυξη, αλλά και επιβεβλημένα. Κρυπτοχιστιανή στην τουρκία τραγουδάει σουμέλα λεν την παναγιά. Όπως ανακοινώθηκε από το οικουμενικό πατριαρχείο, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος επικοινώνησε τηλεφωνικά στις 28 ιουλίου με τον πρόεδρο της τουρκίας, ρετζέπ ταγίπ ερτογάν, και τον ευχαρίστησε για τα έργα. Πώς ήταν όταν η μονή ζωντάνευε τον δεκαπενταύγουστο (βίντεο). Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη γραφική εκκλησία που βρέθηκαν, η τζένη. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρ. Κατέφευγαν εκεί για να προστατευθούν στους διωγμούς, μια και η μονή απολάμβανε κάποιων, όχι ιδιαίτερα σημαντικών, προνομίων των σουλτάνων. Το ιερό προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά» οργανώνουν, στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή την κυριακή 15 αυγούστου 2021το πρωί θα γίνει θεία λειτουργία και θεία κοινωνία για τους πιστούς στον μικρό ιερό ναό, θα ακολουθήσει όρθρος και. Ο ρετζέπ ταγίπ ερντογάν σήμερα συμμετείχε στα εγκαίνια της παναγίας σουμελά, στο όρος μελά στην ματσούκα της τραπεζούντας, όπου ολοκληρώθηκαν τα έργα στήριξης της μονής, σε μία σαφή απόπειρα να πείσει ότι η τουρκία ενδιαφέρεται για όλες της θρησκείες της επικράτειάς της. Onsports team 15 αυγούστου 2021, 13:37. Γεώργιος βαρυθυμιάδης μετέβη σήμερα στη γειτονική χώρα για να παραστεί, ως εκπρόσωπος του ποντιακού ελληνισμού, στην αυριανή πατριαρχική θεία λειτουργία στη παναγία σουμελά τραπεζούντος και δεν του επετράπη η είσοδος. Για το πρόγραμμα της 1609ης πανήγυρης της «παναγία σουμελά» της 14ης και 15ης αυγούστου2021 γνωστοποιούνται στους προσκυνητές τα παρακάτω:

13.7.2017 το τάμα ✝παναγίας σουμελά από το όρος βέρμιο.#παναγία #σουμελά #panagia #soumela #greece #hellas #греция #православия #όρθοδοξία &. Στο νέο τους αυτό ξεκίνημα, στην ελλάδα, η παναγία η σουμελιώτισσα ήταν το στήριγμα και η παρηγοριά. Λιτάνευση της παναγίας τριχερούσας στην ιερά μονή τρωιάν. 15 αυγούστου 2010 μετά από 88 ολόκληρα χρόνια οι καμπάνες της ιστορικής μονής του πόντου, παναγίας σουμελά, ηχούν και πάλι σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης, χαράς και δέους στους. Το όνομα σουμελά, όπως μεταδίδει η ertnews, ετυμολογείται από το όρος μελά και του ποντιακού ιδιώματος 'σού', που σημαίνει «εις το» ή «εις του» και έγινε σουμελά.

Sthn Panagia Soymela O Oikoymenikos Patriarxhs Ton Dekapentaygoysto Or8odo3ia News Agency
Sthn Panagia Soymela O Oikoymenikos Patriarxhs Ton Dekapentaygoysto Or8odo3ia News Agency from www.orthodoxianewsagency.gr
Πατριαρχική θεία λειτουργία επί τη εορτή της κοιμήσεως της θεοτόκου τελέστηκε στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά της τραπεζούντας. Κυριακή 15 αυγούστου 2021 13:43. Λιτάνευση της παναγίας τριχερούσας στην ιερά μονή τρωιάν. Για τους έλληνες του πόντου η παναγία σουμελά είναι κάτι παραπάνω από τόπος προσευχής και κατάνυξης. Η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά του πόντου. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρ. Η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας επισκέφτηκαν την παναγία διασώζουσα προκειμένου να προσκυνήσουν και στη συνέχεια έστειλαν τις θερμές ευχές τους στους διαδικτυακούς φίλους τους στο instagram. Ο χορός αλά dirty dancing, τα σχόλια και η αντίδραση της συζύγου.

Πατριαρχική θεία λειτουργία επί τη εορτή της κοιμήσεως της θεοτόκου τελείται σήμερα, 15 αυγούστου, στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά της τραπεζούντας.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που λειτούργησε στην ιστορική μονή ο παναγιώτατος. Οι ταλιμπάν απελευθερώνουν ισλαμιστές από φυλακή της καμπούλ. Θα γίνει τελικά θεία λειτουργία στις 15 αυγούστου στην παναγία σουμελά. 13.7.2017 το τάμα ✝παναγίας σουμελά από το όρος βέρμιο.#παναγία #σουμελά #panagia #soumela #greece #hellas #греция #православия #όρθοδοξία &. Πατριαρχική θεία λειτουργία επί τη εορτή της κοιμήσεως της θεοτόκου τελέστηκε στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά της τραπεζούντας. Για το πρόγραμμα της 1609ης πανήγυρης της «παναγία σουμελά» της 14ης και 15ης αυγούστου2021 γνωστοποιούνται στους προσκυνητές τα παρακάτω: Η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά του πόντου. Για τους έλληνες του πόντου η παναγία σουμελά είναι κάτι παραπάνω από τόπος προσευχής και κατάνυξης. .σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά», στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά, στο. Της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα του πόντου, η ερτ3 και η εrτ world την προσεχή κυριακή 15 αυγούστου 2021 στις 10:00 π.μ. Όπως ανακοινώθηκε από το οικουμενικό πατριαρχείο, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος επικοινώνησε τηλεφωνικά στις 28 ιουλίου με τον πρόεδρο της τουρκίας, ρετζέπ ταγίπ ερτογάν, και τον ευχαρίστησε για τα έργα. Στις 15 αυγούστου είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της εκκλησίας μας και η μεγαλύτερη θεομητορική γιορτή του ορθοδόξου εορτολογίου. Όσοι προσέρχονται στον χώρο του πανελλήνιου ιερού προσκυνήματος και εντός του ιερού ναού πρέπει να φοράνε μάσκες.

07:00 όρθρος και πανηγυρικό αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του σεβασμιότατου μητροπολίτου στις 14 αυγούστου 2015 μουσικά σχήματα του συναπαντήματος νεολαίας ποντιακών σωματείων στην «παναγία σουμελά», πλαισιωμένα από. Της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα του πόντου, η ερτ3 και η εrτ world την προσεχή κυριακή 15 αυγούστου 2021 στις 10:00 π.μ. Όσοι προσέρχονται στον χώρο του πανελλήνιου ιερού προσκυνήματος και εντός του ιερού ναού πρέπει να φοράνε μάσκες. Σύμφωνα με ανάρτηση της ίδιας της ομοσπονδίας στο facebook, ο κ. 2:24:37 τελέστηκε για έκτη συνεχή χρονιά από την ιερά μονή παναγίας του σουμελά στην τραπεζούντα του πόντου η πατριαρχική θεία λειτουργία, χοροστατούντος της αθπ του οικουμενικού πατριάρχου κ.κ.

Polyarxieratiko Sylleitoyrgo Sthn Panagia Soymela Sto Bermio Fwto
Polyarxieratiko Sylleitoyrgo Sthn Panagia Soymela Sto Bermio Fwto from www.romfea.gr
07:00 όρθρος και πανηγυρικό αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του σεβασμιότατου μητροπολίτου στις 14 αυγούστου 2015 μουσικά σχήματα του συναπαντήματος νεολαίας ποντιακών σωματείων στην «παναγία σουμελά», πλαισιωμένα από. Ο ρετζέπ ταγίπ ερντογάν σήμερα συμμετείχε στα εγκαίνια της παναγίας σουμελά, στο όρος μελά στην ματσούκα της τραπεζούντας, όπου ολοκληρώθηκαν τα έργα στήριξης της μονής, σε μία σαφή απόπειρα να πείσει ότι η τουρκία ενδιαφέρεται για όλες της θρησκείες της επικράτειάς της. Πατριαρχική θεία λειτουργία επί τη εορτή της κοιμήσεως της θεοτόκου τελείται σήμερα, 15 αυγούστου, στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά της τραπεζούντας. Όπως ανακοινώθηκε από το οικουμενικό πατριαρχείο, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος επικοινώνησε τηλεφωνικά στις 28 ιουλίου με τον πρόεδρο της τουρκίας, ρετζέπ ταγίπ ερτογάν, και τον ευχαρίστησε για τα έργα. Στο νέο τους αυτό ξεκίνημα, στην ελλάδα, η παναγία η σουμελιώτισσα ήταν το στήριγμα και η παρηγοριά. 2:24:37 τελέστηκε για έκτη συνεχή χρονιά από την ιερά μονή παναγίας του σουμελά στην τραπεζούντα του πόντου η πατριαρχική θεία λειτουργία, χοροστατούντος της αθπ του οικουμενικού πατριάρχου κ.κ. Εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 αυγούστου με το νέο ημερολόγιο και στις 28 αυγούστου με το παλαιό (παλαιoημερολογίτες). Η απανταχού ορθοδοξία τιμά την κοίμηση της θεοτόκου με ευλάβεια, κατάνυξη, αλλά και επιβεβλημένα.

13.7.2017 το τάμα ✝παναγίας σουμελά από το όρος βέρμιο.#παναγία #σουμελά #panagia #soumela #greece #hellas #греция #православия #όρθοδοξία &.

Κρυπτοχιστιανή στην τουρκία τραγουδάει σουμέλα λεν την παναγιά. Την θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά της τραπεζούντας τελεί αυτή την ώρα ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Κατέφευγαν εκεί για να προστατευθούν στους διωγμούς, μια και η μονή απολάμβανε κάποιων, όχι ιδιαίτερα σημαντικών, προνομίων των σουλτάνων. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης στο ιστορικό μοναστήρι, όπου χτυπά η καρδιά του ποντιακού ελληνισμού. Πώς ήταν όταν η μονή ζωντάνευε τον δεκαπενταύγουστο (βίντεο). Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρ. Όσοι προσέρχονται στον χώρο του πανελλήνιου ιερού προσκυνήματος και εντός του ιερού ναού πρέπει να φοράνε μάσκες. Στις 15 αυγούστου είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της εκκλησίας μας και η μεγαλύτερη θεομητορική γιορτή του ορθοδόξου εορτολογίου. Πατριαρχική θεία λειτουργία επί τη εορτή της κοιμήσεως της θεοτόκου τελέστηκε στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά της τραπεζούντας. Ο χορός αλά dirty dancing, τα σχόλια και η αντίδραση της συζύγου. Η μονή του βερμίου, που είναι αφιερωμένη στην κοίμηση της θεοτόκου και πανηγυρίζει στις 15 αυγούστου ο ακριβής χρόνος ιδρύσεως της μονής της παναγίας σουμελά δεν είναι γνωστός. Όπως ανακοινώθηκε από το οικουμενικό πατριαρχείο, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος επικοινώνησε τηλεφωνικά στις 28 ιουλίου με τον πρόεδρο της τουρκίας, ρετζέπ ταγίπ ερτογάν, και τον ευχαρίστησε για τα έργα. 07:00 όρθρος και πανηγυρικό αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του σεβασμιότατου μητροπολίτου στις 14 αυγούστου 2015 μουσικά σχήματα του συναπαντήματος νεολαίας ποντιακών σωματείων στην «παναγία σουμελά», πλαισιωμένα από.

Πώς ήταν όταν η μονή ζωντάνευε τον δεκαπενταύγουστο (βίντεο) 15 αυγουστου. Όσοι προσέρχονται στον χώρο του πανελλήνιου ιερού προσκυνήματος και εντός του ιερού ναού πρέπει να φοράνε μάσκες.

Posting Komentar

0 Komentar